facebook instagram youtube website

Neil Diamond Memories Band – A Touch Of Brooklyn


Seizoen 2021
A Touch Of Brooklyn

Hoewel Neil Diamond in 1971 naar Los Angeles verhuisde, waar hij nog altijd woont, heeft hij altijd met weemoed teruggekeken naar Brooklyn, New York waar hij opgroeide. Een vleugje verlangen naar zijn geboortegrond is dan ook terug te vinden in een aantal van zijn sublieme werken. De Neil Diamond Memories Band neemt u mee naar de jaren zeventig waarin ‘A Touch Of Brooklyn’ dierbare herinneringen zal doen oproepen.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie en laat u die kleurrijke en muzikale seventies herbeleven.

Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond en geniet van de vele hits. Onder andere ‘Sweet Caroline’, ‘September Morn’, ‘I’m a believer’ en natuurlijk het prachtige duet ‘You don’t bring me flowers’ komen aan bod. Een prachtige theatershow voor alle Neil Diamond liefhebbers.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Neil Diamond Memories Band

Marcel Mulders, zanger/frontman, richtte samen met zijn collega Henk Vos de Neil Diamond Memories Band op. De band vormt een gezelschap van elf geweldige en bevlogen muzikanten die een eerbetoon brengen aan de wereldster Neil Diamond. Vanaf 2017 brengen zij een show welke de grondslag heeft in de beroemde concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester zelf. Ze proberen hiermee de herbeleving van de concerten te bewerkstelligen alsmede de herbeleving van de Seventies in het algemeen. De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een spectaculaire show boordevol energie en emotie. Shows van vergelijkbaar niveau zijn te vinden in de USA, maar nog niet in Europa.

Marcel en Henk zijn vanaf hun jeugd geïnspireerd door Neil Diamond. Zij hadden beiden al jarenlang een droom, namelijk het oprichten van een Neil Diamond Tribute Band in de stijl van de jaren ’70 en met deze band succesvol zijn in Europa. Marcel weet het ultieme Neil Diamond gevoel uit te stralen met zijn stem en performance. De echte Neil Diamond fans verlangen naar shows zoals Neil die gaf in de jaren ’70. Precies dat gevoel wil deze band uitstralen en meegeven aan het publiek. Zo is dan ook de naam van de band ontstaan: ‘Neil Diamond Memories Band’.

Media

Video

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Richard Derks: mail@soundservices.nl.

Voorstellingen