facebook instagram youtube website

Neil Diamond Memories Band – A Touch Of Brooklyn

Er is momenteel geen speellijst beschikbaar.

Seizoen 2021
A Touch Of Brooklyn

Hoewel Neil Diamond in 1971 naar Los Angeles verhuisde, waar hij nog altijd woont, heeft hij altijd met weemoed teruggekeken naar Brooklyn, New York waar hij opgroeide. Een vleugje verlangen naar zijn geboortegrond is dan ook terug te vinden in een aantal van zijn sublieme werken. De Neil Diamond Memories Band neemt u mee naar de jaren zeventig waarin ‘A Touch Of Brooklyn’ dierbare herinneringen zal doen oproepen.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie en laat u die kleurrijke en muzikale seventies herbeleven.

Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie, de artiest Neil Diamond en geniet van de vele hits. Onder andere ‘Sweet Caroline’, ‘September Morn’, ‘I’m a believer’ en natuurlijk het prachtige duet ‘You don’t bring me flowers’ komen aan bod. Een prachtige theatershow voor alle Neil Diamond liefhebbers.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Neil Diamond Memories Band

Neil Diamond is ruim 50 jaar actief in de muziekindustrie en heeft meer dan 130 miljoen records verkocht. De Amerikaanse levende legende heeft zijn internationale succes te danken aan zijn charisma, een ijzersterke live-reputatie en natuurlijk een berg onsterfelijke hits. ‘Sweet Caroline’, ‘Girl, You’ll Be A Woman Soon’, ‘Solitary Man’, ‘I Am…I Said’, ‘Cracklin’ Rosie’… De lijst is eindeloos, de songs zijn tijdloos.

De Nederlandse Neil Diamond Memories Band neemt u terug naar de glorietijd van Neil in de jaren ’70. Vooral naar zijn legendarische concerten zoals ‘Hot August Night’ en ‘Love at the Greek’.

De Neil Diamond Memories Band bestaat uit ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en in verschillende muzikale projecten. Samen delen zij de passie voor de legendarische concerten die Neil gaf, toen hij als singer-songwriter en showman op zijn hoogtepunt was.

De Neil Diamond Memories Band is op zoek gegaan naar de chemie en emotie die tijdens deze concerten plaatsvonden. Kom genieten van een spetterende show, geïnspireerd op de energieke klanken van zijn meest gewaardeerde meesterwerken. Niet alleen voor de fans, ook een echte aanrader voor alle muziekliefhebbers!

Media

Video

Techniek

Download hier de Technische Rider. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Technisch Partner SFL GROUP – Danny Herveille: d.herveille@slfgroup.pro | 06 51 22 87 18

Voorstellingen