Seizoen 1920
Bram Bakker, Hans Koeleman & running friends
Wat beweegt de hardloper?

Psychiater Bram Bakker en voormalig Olympische atleet Hans Koeleman gaan onverstoord voort met het verkondigen van het hardloopevangelie. En iedere keer loopt een derde artiest uit de literaire, cabaret of muzikale hoek met hen mee.

De voorstelling neemt het publiek mee van het fietspad tussen Oudehaske en Harlingen waar Bram, vergezeld van een fietsende vriend met een pak karnemelk, zijn eerste ultra stappen zette, naar de straten van Amsterdam, de heuvels van de Comrades Marathon en uiteindelijk de call-room naast het Olympisch Stadion, vlak voor de wedstrijd.

Welkom in de Hardloopkerk, waarin een literair hardloopspektakel vol woorden wordt gelardeerd met emotie, muziek, beeld, beweging, humor en zingeving.

Het publiek in de zaal vergelijkt de voorstelling met ‘het aloude ambacht van verhalen vertellen’ en noemt het ‘een feest der herkenning’.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Seizoen 1819
Bram Bakker, Hans Koeleman & running friends
Wat beweegt de hardloper?

Voortbordurend op het succes van het voorjaar 2018 gaan psychiater Bram Bakker en Olympisch atleet Hans Koeleman onverstoord verder met het verkondigen van het hardloopevangelie. En iedere keer met een derde artiest erbij, literair, cabaret of  muzikaal.

Gezamenlijk bieden zij de theaterbezoeker een negentig minuten durend literair hardloopspektakel vol woorden, gelardeerd met muziek, beeld en beweging.  Een avond waarin drie aansprekende mensen hun twijfels, angsten, frustratie, dromen en levenslust vorm geven met de benen. Hoe we proberen naar de sterren te reiken en toch niet durven loskomen van de grond.

Een meeslepende, humorvolle en zinnige voorstelling  vol heerlijke oneliners over de gekte en het genot van het grenzen verleggen.

Welkom in de Hardloopkerk!

Download hier het publiciteitsmateriaal

Media

Video

Techniek

Download hier de technische lijst. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Ivor Sterk: info@sterk-licht.nl.