facebook twitter instagram website

Thomas Smith

Thomas Smith is een Vlaams stand-upcomedian en tv-figuur. Hij is een kind van Britse ouders en werd geboren in Delft maar groeide op in België. Thomas tourt met zijn avondvullende shows door België en Nederland. Hij is een graag geziene gast op de Belgische televisie. Je kent hem wellicht van ‘De Slimste Mens’, ‘Beste Kijkers’, ‘Heylen en de Herkomst’, ‘Zonde van de zendtijd’ en ‘Foute vrienden’. Thomas Smith staat bekend om zijn wervelende energie, improvisatie en ijzersterke spel. 

Seizoen 1920 – 2021
De Jaren van Verstand (reprise)

Wegens het grote succes en lovende feedback nog een extra derde seizoen van De Jaren van verstand.

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In ‘de jaren van verstand’ komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg.

Terwijl je dit leest, heb je wellicht allerlei gedachten in je hoofd: ‘We kennen Thomas Smith al.’, ‘Gaat hij weer impro doen? ’Trekt hij veel volk?’, ‘Ik moet nog naar de winkel.’…. drie gedachten per seconde, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek. De hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dat eens niet zou doen?

Na de succesvolle toer met ‘STRAK’ pruttelde en borrelde er bij Thomas echter nog veel meer onder de oppervlakte. Hij voelde de drang om dieper te graven in wat de drijfveren zijn van zijn beslissingen. Het was tijd voor ‘De jaren van verstand’! Opnieuw haalt Thomas vijf sterren binnen met zijn voorstelling en ook deze show wordt vol lof ontvangen door programmatoren en publiek in België en Nederland.

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia’s maar evengoed maatschappelijke thema’s als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano!

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Thomas van Leuven: info@t10.be.

Voorstellingen