facebook twitter instagram website

Seizoen 1920 – 2021
De Jaren van Verstand (reprise)

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt Thomas al 18 jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In ‘De Jaren Van Verstand’ komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot gevolg.

Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat je drie gedachten per seconde hebt, de hele dag door. De kans is groot dat je die gedachten ook voor waar aanneemt en ernaar handelt. Maar wat als je dat eens niet zou doen?

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia’s maar evengoed maatschappelijke thema’s als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano!

Thomas heeft zijn talent, ambacht en vakkennis volledig omarmd en gebruikt om zijn bevindingen te vertalen naar een comedyshow die inhoudelijk zeer straf en vooral heel erg grappig is. Eentje waar hij bijzonder trots op is.

De pers over Thomas Smith:
“Met een flinke dosis zelfspot, gezond relativeringsvermogen en zijn onweerstaanbare Vlaamse charme slaagde Thomas er in deze zaal vol stugge Hollanders te ontdooien.” – Theaterkrant

Download hier het publiciteitsmateriaal

Thomas Smith

Thomas Smith is een Vlaams stand-upcomedian en tv-figuur. Hij is een kind van Britse ouders en werd geboren in Delft maar groeide op in België. Thomas tourt met zijn avondvullende shows door België en Nederland. Hij is een graag geziene gast op de Belgische televisie. Je kent hem wellicht van ‘De Slimste Mens’, ‘Beste Kijkers’, ‘Heylen en de Herkomst’, ‘Zonde van de zendtijd’ en ‘Foute vrienden’. Thomas Smith staat bekend om zijn wervelende energie, improvisatie en ijzersterke spel. 

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Thomas van Leuven: info@t10.be.

Voorstellingen