facebook instagram

Seizoen 1819 – 1920
The Backstage Comedy Tour

De gang, de kleedkamers, het zijtoneel, de werkplaats, de kantoren, die plekjes die hoekjes, die ruimten in het theater, die niet getoond worden. Juist daar wordt het publiek deze avond uitgenodigd. In groepjes worden er op tal van plaatsen in uw theater kleine, unieke, ludieke voorstellingen aangeboden. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek. Welke artiest staat daar? Welke act? En waar?

Een nieuw fenomeen dient zich aan in de Nederlandse Theaters; The Backstage Comedy Tour. Met Javier Guzman en vele anderen. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Exceptioneel leuk voor het publiek en ook exceptioneel leuk voor de artiest! Het publiek komt op plaatsen waar het nooit komt, de kleedkamers waar de sterren vertoeven, de artiestenfoyer en de laad en los ruimte.

Het publiek wordt ontvangen in de theaterzaal, waarna de grote groep opgedeeld wordt in meerdere groepen met verschillende samenstelling. Er worden verschillende voorstellingen gepresenteerd. De groepsgrote wordt continu aangepast aan de beschikbare ruimte waar de voorstelling plaatsvindt.

Slechts twee maanden op tournee, bijzonder complexe, unieke productie en vernieuwende productie.

Neem voor de boekingen contact op met Senf Theaterpartners.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Momenteel is er nog geen technische lijst beschikbaar. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Dries Floris: dries@spoor12.nl.