facebook instagram

The Backstage Comedy Tour

Er is momenteel geen speellijst beschikbaar

Seizoen 1920
The Backstage Comedy Tour

Wist je dat cabaretiers de meeste tijd niet op het toneel doorbrengen maar in de krochten van het theater? Dat ze daar in de kleedkamer de beste grappen verzinnen, die in de artiestenfoyer uitproberen op de dames van de kassa én vervolgens de verbeterde versie vol enthousiasme testen in het loadingdock waar net de technici de vrachtauto met decorstukken vullen?

Wij bieden je een uniek kijkje in de cabaretkeuken en zetten het theater voor één dag compleet op zijn kop! Je zit niet anderhalf uur onderuitgezakt op je stoel, maar je mag een kijkje nemen achter de schermen van het theater. Verdeeld in groepen bezoek je de meest onverwachte plaatsen. Hier staan de artiesten klaar voor een korte, unieke voorstelling. Een kwartiertje, hooguit. Daarna weer door naar de volgende, mysterieuze plek.

Een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: The Backstage Comedy Tour. Letterlijk een tour waarbij het hele gebouw gebruikt wordt. Buitengewoon leuk voor jou maar ook voor de artiest! Ze nodigen je uit op plaatsen waar je normaal nooit komt. Je bent vanavond van harte welkom!

Neem voor de boekingen contact op met Senf Theaterpartners.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Job Jansen: job@spoor12.nl.