facebook twitter instagram website

Seizoen 1920
Simone van den Eerwegh en band
A Tribute to Streisand: een stijlvol eerbetoon

Een memorabele avond in september ‘86: een concert van Barbra Streisand in haar eigen tuin, onder de sterren van Malibu. Het publiek veert op zodra het gestalte van Barbra Streisand opdoemt. Wie kent deze beginbeelden van het wereldberoemde concert ‘One Voice’ niet? De klanken van ‘s werelds’ mooiste stem nemen bezit van de avond.

Het theaterconcert ‘A Tribute to Streisand’ staat in het teken van La Streisand en dit bijzondere concert. Je hoort en voelt de bewondering voor de zangeres en de liefde voor haar stem. Zangeres Simone van den Eertwegh zal Streisands’ mooiste hits vertolken op haar eigen, unieke manier: sprankelend, vol emotie en ee vleugje humor. Laat je meevoeren met hits zoals Evergreen, Somewhere, People, Guilty, What kind of Fool en The Way We Were.

Fan van het Streisand repertoire, of gewoon benieuwd naar wie het aandurft om de muziek van ‘s werelds grootste zangeres te zingen? De warme klank van Simone’s stem heeft veel gemeen met die van Barbra Streisand: sluit je ogen en geniet van de klanken en emotie; laat je meevoeren met deze bijzondere hommage aan La Streisand.

Zangeres en theatermaakster Simone van den Eertwegh heeft inmiddels haar sporen verdiend met drie succesvolle theaterproducties in de Nederlandse theaters waarin ze Nederlands, Engels en Franstalig repertoire ten gehore bracht. Deze Concours de la Chanson prijswinnares is klaar om het Streisand repertoire op haar unieke wijze neer te zetten.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Momenteel is er nog geen technische lijst beschikbaar. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Pedro van Meel: pedro@simonezingt.nl.