facebook instagram

Showbizz Summer Week

Beroemd worden, de droom van menig kind. Schitteren op het witte doek, poseren voor tientallen camera`s, de sterren van de hemel zingen, interviews afnemen, de catwalk op. Je een ster voelen, een echte ster zijn. Daar draait The Showbizz Summer Week om.

In navolging op een overduidelijke maatschappelijke ontwikkeling waarbij de jeugd graag kijkt en participeert op het gebied van showbusiness. Denk aan ‘Moeder ik wil bij de revue, Holland’s Got Talent, The Voice of Holland’ etc. Echter ook in navolging van de social media cultuur. Vloggers zijn de nieuwe celebrities. Youtube, Instagram en Facebook zijn hip. Daar wil iedereen bij horen en een graantje van meepikken.

Gedurende een hele werkweek ondergaat een deelnemer de mooiste facetten van de showbizz. Denk aan acteren, zingen, presenteren, interviewen, dansen en natuurlijk poseren.

Ouders kampen met uitdagingen betreffende het onderbrengen van de kinderen gedurende de zomerperiode. Temeer zij geen zes achtereenvolgende weken vrij kunnen zijn. Derhalve kan er ingespeeld worden op een behoefte om kinderen op een memorabele manier een dagbesteding te bieden.

Kinderen worden voor de periode van minimaal één werkweek ingeschreven. Het programma begint dagelijks om 09.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Echter vanaf 08.00 uur kunnen de deelnemers al naar binnen en tot 18.30 uur kunnen zij opgehaald worden. De organisatie gaat ervan uit dat de deelnemers thuis reeds ontbeten hebben. Voor eten en drinken gedurende de Showbizz Summer Week wordt gezorgd. Er wordt derhalve vijf keer geluncht en tussendoortjes, fruit en drankjes zijn in de prijs inbegrepen.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Momenteel is er nog geen technische lijst beschikbaar. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Dries Floris: dries@spoor12.nl.