facebook twitter instagram youtube website

Samir Fighil – Schwung

Geen data

Seizoen 2021
Schwung

Samir wil thuis de perfecte vader en man zijn, op zijn werk de beste ambtenaar en ook nog eens het liefst iedereen te vriend houden. Dat gaat natuurlijk fout. Nu is hij niet alleen de kluts maar ook zijn schwung kwijt. Met scherpe observaties, herkenbare verhalen en originele typetjes geeft hij een inkijkje in de verschillende werelden waarin hij leeft en laat hij zich zonder er om heen te lullen van zijn kwetsbaarste kant zien.

Hoewel Samir al een tijdje meeloopt en in de leukste theaters van Nederland op het podium heeft gestaan, heeft hij geduldig gewacht op het juiste moment voor zijn eerste solo show. Dat moment kwam na het behalen van de Persoonlijkheidsprijs tijdens de laatste editie Cameretten waar de jury lovende woorden sprak over zijn natuurlijke podiumperformance en de knappe structuur van zijn voorstelling. Kortom, of hij nou zijn schwung kwijt is of niet; Samir Fighil is er helemaal klaar voor.

Samir Fighil

Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt. Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen, slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan. Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht. Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Media

Techniek

Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Maaike Vinck: maaike@spoor12.nl.

Voorstellingen