facebookwebsite

Neil Diamond Memories Band

Marcel Mulders, zanger/frontman, richtte samen met zijn collega Henk Vos de Neil Diamond Memories Band op. De band vormt een gezelschap van elf geweldige en bevlogen muzikanten die een eerbetoon brengen aan de wereldster Neil Diamond. Vanaf 2017 brengen zij een show welke de grondslag heeft in de beroemde concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester zelf. Ze proberen hiermee de herbeleving van de concerten te bewerkstelligen alsmede de herbeleving van de Seventies in het algemeen. De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een spectaculaire show boordevol energie en emotie. Shows van vergelijkbaar niveau zijn te vinden in de USA, maar nog niet in Europa.

Marcel en Henk zijn vanaf hun jeugd geïnspireerd door Neil Diamond. Zij hadden beiden al jarenlang een droom, namelijk het oprichten van een Neil Diamond Tribute Band in de stijl van de jaren ’70 en met deze band succesvol zijn in Europa. Marcel weet het ultieme Neil Diamond gevoel uit te stralen met zijn stem en performance. De echte Neil Diamond fans verlangen naar shows zoals Neil die gaf in de jaren ’70. Precies dat gevoel wil deze band uitstralen en meegeven aan het publiek. Zo is dan ook de naam van de band ontstaan: ‘Neil Diamond Memories Band’.

Seizoen 2021
The best of Neil Diamond Live Tributeshow (doorlopend)

Een geweldige tributeband uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf ervaren en bevlogen muzikanten, die veel ervaring hebben opgedaan in theaters, festivals en diverse muzikale projecten, zetten een overweldigende muzikale en visuele show in het teken van de jaren ’70 neer.

De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. Deze band brengt een spectaculaire show boordevol energie en emotie. Beleef een avond vol mooie herinneringen, sfeer, emotie en de artiest Neil Diamond en geniet van de vele hits. Onder andere ‘Sweet Caroline’, ‘I am I Said’, ‘September Morn’, ‘I’m a believer’ en natuurlijk het prachtige duet ‘You don’t bring me flowers’ komen aan bod. De Neil Diamond Memories Band neemt je mee terug naar de jaren zeventig en geeft je het gevoel alsof je live aanwezig bent bij één van Neil Diamonds grootste concerten! Beleef het zelf!

Media

Video

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Richard Derks: mail@soundservices.nl.

Voorstellingen