facebook website

Nabil Aoulad Ayad

Nabil Aoulad Ayad werd geboren op 7 juni 1984 te Waalwijk en is inmiddels een veelzijdige cabaretier. Hij wist al vrij snel dat hij entertainer wilde worden. Hij was vroeger niet weg te slaan bij de talentenjachten op school en groeide op met de grappen van Hans Teeuwen en Theo Maassen, die later zijn grote inspiratiebron werden op het gebied van cabaret. Naast cabaret ontwikkelde Nabil zich ook op het gebied van beatboxen. In 2006 won hij zelfs de Nederlandse Kampioenschap Human Beatboxing wat zijn doorbraak betekende in de Nederlandse entertainmentwereld. In 2015 was hij finalist bij het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabil’s vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede grappen en zien in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater. Kort hierna ging hij het theater in met zijn eerste avondvullende programma ‘Tijdmachine’. Zijn volgende show ‘Monopoly’ is sinds september te zien in de Nederlandse theaters.

Naast het theater kent u hem wellicht ook van tv-series als ‘ONM’ en ‘De Coassistent’ en tv-programma’s als ‘Baas Raymann’ en de ‘Alpaca’s’.

Seizoen 1920
Monopoly

Geld. We kunnen niet meer zonder. Maar maakt geld ons gelukkig, gemeen, gemakzuchtig of gewoon gek? Maak kennis met Nabil. Deze talentvolle en veelzijdige theatermaker komt in zijn tweede programma tot de kern. Deze Brabantse dropout uit een bijstandsgezin, leidt het publiek over de straten van Monopoly langs de wijze lessen van zijn moeder. In zijn eigen Monopoly van pianospel, stand-up, zang en typetjes vertelt hij een prachtig verhaal waarin zijn zwakte uiteindelijk zijn kracht is geworden. Pak je kans; je kan tenslotte je geld maar één keer uitgeven. Met een beetje geluk is het nog vrij parkeren ook!

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Download hier de technische lijst van ‘Monopoly’. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Gerard: monopoly@limmerick.nl of 06 54 678 144.

Voorstellingen