facebook twitter instagram youtube website

Marco Lopes – Wees Blij

Bezoek voor de meest actuele website de website www.marcolopes.nl

Geen data

Seizoen 1920 – 2021
Wees Blij

Dat gras van de buren, je weet wel, dat altijd groener is. Waarom is dat toch? Hoe langer je kijkt, hoe meer je gaat zien, écht zien. Want wat zijn dat voor dorre plekken en is dat nou een molshoop daar verderop? Maar ja, die tuinset hé, die ziet er goed uit! Wat als het beeld dat men van ons heeft niet klopt met de werkelijkheid?

In ‘Wees Blij’ neemt Marco niet alleen zijn eigen mankementen onder de loep, maar ook die van ons allemaal. Marco schiet van verwondering in verbazing en van ergernis naar haat en hij is er blij om. We lachen soms als een boer met kiespijn of knijpen in onze handen om ons dagelijks geluk. We hebben meer met elkaar gemeen dan we soms denken, dus wees blij!

De pers over Marco:
“Een grote bek maar een gouden hartje.” – Theaterkrant

“Goede binnenkomer! Zijn debuutshow heeft hem zeker op de kaart gezet.” – 1e rang

“Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.” – NRC

“Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.” – Jury Leids Cabaret Festival

Credits:
Regie: Hanneke Braam

Try-outs vinden plaats tot 14 november 2020.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Marco Lopes

Marco Lopes is cabaretier, theatermaker en acteur. Hij studeerde in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch met zijn voorstelling ‘Saudade’. In 2015 won Marco de juryprijs tijdens de Comedyhuis Comedy Competitie en in 2016 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival.

NRC:
“Marco Lopes werd door de jury geprezen om zijn ontroerende zoektocht naar liefde en de perfecte plaatsing van zijn grappen over zinloosheid.”

Jury Leids Cabaret Festival:
“Marco laat zien dat hij uitstekend in staat is een coherente voorstelling neer te zetten, die tegelijkertijd aanvoelt als spontaan. Hij maakt indruk met subtiel spel en een tegelijk charismatische en charmante uitstraling. Dit is een cabaretier om de komende jaren te blijven volgen.”

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden.Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Joost Smit: theatercombinatie@live.nl/ 06-14245748.

Voorstellingen