facebook twitter instagram youtube website

Mad Science

Er is momenteel geen speellijst beschikbaar

Seizoen 1920 – 2021
Het grote Mad Science Theaterfeest
Omdat een feest moet knallen

Zijn de professoren van Mad Science nu helemaal gek geworden? Het ziet er wel naar uit. Tijdens deze energieke kindervoorstelling trakteert Mad Science je op het leukste en meest spectaculaire uit de wereld van de wetenschap.

De professor moet een groot feest organiseren maar zijn lijstje gaat in rook op. Samen met de assistent en de professor help je zoeken naar de formule om het coolste feest te geven! Uitnodigingen versturen, liedjes zingen, kaarsjes uitblazen, trakteren en muziek. Er komt nogal wat bij kijken! Of dat allemaal lukt en of het een knalfeest gaat worden? Wie weet! Knallen doet het sowieso.

De makers van Mad Science verbazen kinderen, dagen ze uit én maken ze slimmer. Meer dan 200 professoren brengen jaarlijks 300.000 kinderen door heel Nederland in aanraking met het leukste van de wetenschap en techniek. Veelal op scholen, maar nu ook in het theater! De theatervoorstelling ter ere van het 15-jarig bestaan van Mad Science was een daverend succes en is daarom verlengd.

Leeftijd: 5 tot 12 jaar

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Job Jansen: job@spoor12.nl.