facebook website

Leonard Cohen Tribute Band

Er is momenteel geen speellijst beschikbaar

Seizoen 1920 – 2021
I can’t forget

Leonard Cohen, zanger, dichter en schrijver. Bekend van zijn onvergetelijke hits zoals ‘Suzanne’, ‘So Long Marianne’ en ‘Hallelujah’. Deze veelbesproken Canadese artiest overleed op 7 november 2016. Reden te meer voor een passend eerbetoon door de Leonard Cohen Tribute Band. Pure en oprechte liefde voor Cohens bijzondere muziek is de verbindende factor van deze tienkoppige band. Van elk optreden weten ze een intieme, sfeervolle happening te maken. Mooi en ontroerend voor zowel Cohen fans als voor diegenen die nog onbekend zijn met zijn werk. Na een tour door Ierland en Portugal worden nu de Nederlandse theaters weer bezocht.

De optredens maken veel positieve reacties los:
“‘Klein, puur en verfijnd en daardoor groots”

“Als ik mijn ogen sloot bij jullie concert, hoorde ik Cohen”
“Leonard would be proud of how you portray his memory, music, songs and lyrics so honestly and beautifully.”

De band geeft de songs een eigen schwung en de liedjes worden op een passende wijze verhalend aan elkaar gesmeed. Ervaar het zelf in deze meer dan twee uur durende show met de sprekende titel ‘I can’t forget’.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Media

Video

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Ad van Halteren: advanhalteren@planet.nl / 06-31933838.