Funny Talents

Ben jij een echte cabaretliefhebber? Dan mag je Funny Talents niet missen! Tijdens deze avond maak je kennis met drie cabarettalenten en ga je een hilarische avond tegemoet.

Cabaretduo Roovers & van Leeuwen, Victor Luis van Es en een verrassingsact laten stuk voor stuk het beste van zichzelf zien.

Roovers & van Leeuwen

Meeuw Roovers en Robert van Leeuwen vormen samen het cabaretduo Roovers & van Leeuwen. In hun voorstelling ‘Alone Together’ gaan zij de strijd aan. Met elkaar. Met u. Met elkaar tegen u. Met u tegen elkaar. Spannend, dat vinden zij ook.

Maar het moet wel leuk blijven toch? Jazeker. Daarom valt er gelukkig ook genoeg te lachen. Kom kijken naar een avond vol sketches, a capella liederen, typetjes en poëzie. Soms teder, soms grof, maar altijd met de humor die Roovers & van Leeuwen eigen is.

Meeuw en Robert studeerden in 2015 af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In datzelfde jaar stonden zij in de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival en wonnen zij het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival.

Victor Luis van Es

Openhartig vertelt Victor in zijn programma over zijn achtergrond, ambities, angsten en dromen. Van klein naar groot analyseert hij het leven, maar vooral ook zichzelf. Wat maakt hem wie hij is en hoe zal hij zich ontwikkelen? Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgevoed met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor.

Victor behaalde in 2016 de finale van het Cameretten Festival. De Volkskrant zei hierover: “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond”. Deze lijn trekt hij door in dit programma en hij wil nog veel meer kwijt!

In 2015 won hij de publieksprijs op het Amsterdams Studenten Cabaret Festival waarna hij ook het voorprogramma verzorgde voor de Sinterklaasconference 2015 Lief & Laf van cabaretier Javier Guzman.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Techniek

Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Meeuw Roovers: rooversenvanleeuwen@gmail.com en Dries Floris: dries@spoor12.nl.