facebook twitter instagram youtube website

Fajah Lourens

Fajah verwierf nationale bekendheid door haar rol Yasmin Fuentes in Goede tijden, slechte te tijden. Meerdere rollen volgden. In 2011 maakte Lourens haar debuut in de dancewereld, waarin ze als DJ werkte. In juli 2016 ontving zij voor haar track ‘Squat’ een gouden plaat. Vanaf 2017 treedt zij op onder de naam Hanna Black.

Naast haar carrière als actrice ontwikkelde Fajah een liefde voor fitness en gezond eten. Ze startte in 2013 een Instagram-account met de naam @mykillerbodymotivation waarop zij haar progressie deelde met haar volgers.
Wat volgde was het gelijknamige online sportplatform met trainingsvideo’s en binnen no-time groeide Fajah uit tot het Nederlandse boegbeeld op gebied van sport en voeding. In 2016 lanceerde Fajah haar eerste boek ‘Killerbody dieet’. Het boek was al een bestseller voordat het in de winkels lag dankzij 15.000 verkochte exemplaren in de voorverkoop. Het boek kwam dan ook binnen op nummer één in ‘De Bestseller 60-lijst’. ‘Killerbody dieet’ stond 78 weken in de lijst van best verkochte boeken waarvan 26 weken in de top 5. In januari 2017 kwam het vervolg uit: ‘Killerbody 2’. Ook ‘Killerbody 2’ kwam binnen op nummer één met direct daaronder ‘Killerbody dieet’ op nummer twee. Nooit eerder is het een schrijver gelukt om twee boeken op nummer één en twee in de bestsellerlijst te hebben. ‘Killerbody 3: Back in Shape’ ligt inmiddels in de winkels. Het derde boek is geschreven voor vrouwen die na de zwangerschap weer back in shape willen komen. Ook lanceerde Fajah haar eerste e-book om van cellulitis af te komen: ‘De Cellulite Guide’.

Seizoen 1920
Als ik het kan, kan jij het ook

Deze 100% selfmade women gaat het theater in. Ze maakt een theaterprogramma over haar verleden, haar succes en ze kijkt even naar de toekomst.

Media

Video

Foto’s

Techniek

Er zijn nog geen technische gegevens beschikbaar.