facebook twitter instagram website

Bram Bakker – Opgebrand

Bezoek voor de meest actuele website de website www.brambakker.com

Geen data

Seizoen 1920 – 2021
Opgebrand

Steeds meer mensen claimen dat ze geveld zijn door een burn-out. Maar wat is dat eigenlijk? Een hersenziekte, met verstoorde neurotransmitterspiegels? Of een geschenk, een wake-up-call? Wie het weet mag het zeggen.

Psychiater Bram Bakker zag honderden patiënten, die niet verder konden met het leven dat ze gewend waren te leiden. Maar om nu te zeggen dat hij een betrouwbare diagnose in de aanbieding had… Burn-out heeft onder meer te maken met stress, overbelasting en onvoldoende rust. Tevens met slechte relaties of verkeerde eetgewoonten. Wat is echter het verschil met een depressie, een angststoornis of een hoog sensitieve persoonlijkheid?

‘Opgebrand’ is zowel een persoonlijke als een professionele zoektocht. Soms treurig en emotionerend, maar ook hilarisch en lachwekkend. Er worden geen pillen gepromoot, mindfulness staat ook niet op het recept en wellicht wordt u zelf op ideeën gebracht in dit wervelende, interactieve theatercollege van de burn-out-deskundige die het zelf ook niet precies begrijpt.

Try-outs vinden plaats tot 6 december 2020.

Download hier het publiciteitsmateriaal

Bram Bakker

Bram Bakker is psychiater en eerste geneeskundige bij Trubendorffer Verslavingszorg en uitgever bij Uitgeverij Lucht. Hij werkte daarvoor op veel uiteenlopende plekken in de GGZ.

Als publicist (o.a. voor Plus Magazine) schrijft Bram over zijn vak, de gezondheidszorg en over zijn passie hardlopen. Over zijn ervaringen als patiënt schreef hij ‘De dokter als patient’.

Hij stond twee seizoenen in het theater met cabaretière Marjolijn van Kooten met het succesvolle programma ´Geen paniek´. Vervolgens ontstond het programma ´Wat beweegt de hardloper?’ met o.a. Hans Koeleman en Abdelkader Benali. Daarna was het tijd voor een eigen soloprogramma. Dit seizoen is Bram met de voorstelling ‘Opgebrand’ in de theaters te zien.

Media

Video

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Bram Bakker: bram@uitgeverijlucht.nl.