facebook twitter instagram youtube website

Admiral Freebee

Er is momenteel geen speellijst beschikbaar

Seizoen 2122
Don’t follow me, I’m lost tour

Na de release van zijn plaat ‘Don’t Follow me, I’m Lost’ in 2020 gaat Admiral Freebee op solotournee in unieke settings door de Lage Landen. Het belooft een hartverwarmende trip te worden door de vrolijke wanhoop, dat de Admiraal zijn oeuvre mag noemen. Hier en daar voorzien van unieke toelichtingen door de man himself. Zo krijgen we Tom van Laere te zien zoals hij thuis zijn songs schrijft: alleen, omringd door een arsenaal aan keyboards, akoestische én elektrische gitaren. In uitgebeende versies van de grote hits, maar ook in minder bekend werk én nieuwe songs. Maar verwacht geen al te sentimentele kampvuursessie, want de Admiraal heeft zich alvast voorgenomen je solo te verrassen.

Admiral Freebee

Admiral Freebee is de artiestennaam van de Antwerpse artiest Tom van Laere. Hij bracht zes albums uit, die allemaal op nummer één stonden in de Ultratop en telkens verschillende hits bevatten: van ‘Rags ‘n’ Run’ tot ‘Nothing Else To Do’. Hij staat ook bekend als een ongelofelijke liveperformer, die er telkens in slaagt een andere show neer te zetten. Admiral Freebee is warmbloedig en ontroerend tegelijk, niemand is zoals Admiral Freebee.

Media

Video

Techniek

De technische informatie kunt u hier downloaden. Voor vragen betreffende de techniek kunt u contact opnemen met Roel Snellebrand: roelsnellebrand@gmail.com.

Voorstellingen